Om ikonova

Jag som har den här butiken är pensionär sedan några år tillbaka. Jag är utbildad bibliotekarie men har även jobbat som administratör och kommunikations- och marknadsassistent. Jag har också jobbat med webb-design och grafisk design. För 20 år sen konverterade jag till katolicismen och är medlem i S:ta Eugenia katolska församling i Stockholm.

När jag konverterade upptäckte jag att det inte fanns till exempel väggalmanackor med det katolska kyrkoåret på svenska eller julkort med kristna motiv och texter på svenska. Det var då jag kom på idén att göra en väggalmanacka med det katolska kyrkoårets dagar. Nåt jag sen har hållit på med i ungefär 15 års tid. Jag har gjort dem själv, från ax till limpa, så att säga. Förutom tryckningen förståss. Den har jag överlämnat till ett tryckeri.

Jag är också en hängiven trädgårdsentusiast och har en kolonilott där jag tillbringar mycket tid under sommarhalvåret. Så titta gärna in på min blogg Katarinas kolonilott eller mitt Instagramkonto med samma namn!